Verrassingsconcert in de Wilmkebreek

Verrassingsconcert in Wilmkebreek

AYSO heeft een verjaardagsconcert gegeven in de Wilmkebreekpolder, een romantisch weilandje aan de rand van Amsterdam-Noord.
Het concert was ter gelegenheid van de verjaardag van een opa van één van de orkestleden. Dit is een voorbeeld van de vele mogelijkheden die er zijn voor sponsors van het orkest.

Reisprogramma Italië

398866_427650633925737_1485622159_nWe zijn met bijna 100 man op reis geweest naar het prachtige Ravenna. We reisden twee dagen en hebben dus volop tijd gehad om er met elkaar een geweldige gebeurtenis van te maken. We hebben met twee bussen gereisd. Een bus voor het AYSO en een bus voor de Jazz Junior. Met hen reisde ook een Big Band uit Haarlem mee.

Lees verder

Toverfluit op Texel

In februari heeft het AYSO meegewerkt aan een uitvoering van Mozarts opera De Toverfluit. De uitvoering was een eindexamenwerkstuk van één van de orkestleden. De zangpartijen werken gezongen door docenten en leerlingen van de middelbare school op Texel. De repetities en de uitvoering vonden plaats in de kerk van Den Burg waar het heel erg koud was.

AYSO website

Dit is de nieuwe website van het AYSO. Hij is nu nog een beetje leeg, maar met hulp van de orkestleden zal daar snel verandering in komen.
Stuur je verhaal, foto, of link naar YouTube filmpje naar de webmaster, dan komt het ook op de website.